17. Mai!!!

Postet av Gol IL - Fotball den 16. Mai 2014

Møt opp til folketoget og vis hvor viktig idrettslaget er i bygda!!!
Vi går bak fanen til Gol IL


0 Kommentar

Hedersbevisning til Ove Rygg

Postet av Gol IL - Fotball den 11. Apr 2014

Hei!
Jeg vil takke Ove Rygg for flott jobb i styret i Fotballgruppa over flere år og med innsatspokalen fra Gol IL på årsmøte i går! Heldigvis vil han fortsatt hjelpe oss med dugnader, utstyr og han sitter i anleggskomiten i Gol IL.
Mvh Tore

0 Kommentar

Dugnad på grusbanen

Postet av Gol IL - Fotball den 11. Apr 2014

Hei!
Retter ein STOOOOR TAKK til Ove Rygg for å ha klargjort Hallingmo Grusbanen i dg! Håper den blir brukt litt nå og når det blir kamper ol på kunstgrasbanen!
Takk Ove! Slike folk vil AS Norge og Gol IL ha!!

0 Kommentar

Vårdugnad

Postet av Gol IL - Fotball den 11. Apr 2014

Mandag 7.4. Gjennomførte Fotballgruppa en gedigen ryddedugnad.I tillegg til garasjerydding, kosting av tribuner og løpebane og søplerydding, ryddet vi også opp i den østre svingen slik at anlegget ser bedre ut enn på lenge!!!

Tusen takk til alle som stilte opp!!!

0 Kommentar

Adidas-Cup G15

Postet av Gol IL - Fotball den 9. Apr 2014

Adidascup: Holmen - Gol 2-6 (1-2)
Endelig er sesongen i gang!!!!!!!!


Kampen starter litt merkelig, Holmen spiller en del baller i bakrom på offsideplasserte spillere, men dommeren lar det bare gå slik at det blir et par småmuligheter som vi får ryddet greit. Når midtbane/forsvar finner ut at dommeren dubbet av under den delen av kurset fikk de justert seg litt og da begynte vi å spille ball også.

9 min 0-1 Steffen blir elegant satt opp av Jørgen. Vi fortsetter å sette opp hverandre i veldig gode situasjoner men er veldig forsiktige med å fyre av, skal liksom bare dra av en til slik at sjansen blir 100%......Her må vi øve mer.
24 min 1-1 Et langt og dårlig innlegg som plutselig bare faller ned ved bakerste. Jørgen får holdt ballen ute men er på tur inn i mål og må bare ta et fingerslag. Resten av laget står og ser på og en av deres kan enkelt heade inn utlikningen.
27 min 1-2 Jørgen blir satt opp av Steffen, tror Steffen dro på seg alle defensive hos motstander før han slapp den videre.
Pause
41 min 1-3 Steffen får en trilleball av Jørgen (mistenker at Jørgen mistet ballen), men det er Lasse som skal krediteres. Han inviterer 3-4 av deres spillere til springar, byguttene skjønte ikke bæret!!
53 min 1-4 Lasse drar av keeper og putter i åpent mål på fint gjennomspill fra Steffen.
65 min 1-5 Jørgen blir spilt opp av Steffen men gjør det meste selv denne gangen. Koser og leker og motstanderne burde tatt reisesjuketabletter....
74 min 1-6 Jørgen scorer enkelt med rygg, skulder eller noe på Corner fra Gjermund.
79 min 2-6 Holmen scorer enkelt fra kort hold på retur dra Jørgen. Resten av laget sover!!!!! Men det er kanskje greit nok når vi leder såpass og kampen er over.
Negativt i kampen: Vi blir i perioder spilt litt for lave, det var ikke Barca vi spilte mot.....
Positivt i kampen: 2 ganske ferske inn i systemet som løser oppgavene bra, slipper til veldig få sjanser og skaper over 15 gode muligheter for å score.
Ekstrapluss i dag til Captain Syver som knapt taper en duell og spiller enkelt og trygt.
Arbeidsoppgaver framover: tøffere til å stå i press og hindre motstanderen slik at de blir i større grad feilvendt i vår sone, angrepsmønster og raskere avslutninger.
Både Bærum og Strømsgodset er nok et nivå opp i forhold til dette så vi må nok fortsette å trene.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline